NL / FR

Leven in harmonie met de huidige technieken en technologieën.

De techniek evolueert in een razendsnel tempo. We plukken er dagdagelijks de vruchten van. Minder aangenaam is de negatieve impact die deze stralingen hebben op onze gezondheid. Het is gekend dat elektromagnetische stralingsvelden ons kunnen benadelen. Deze zaken worden nog vaak afgedaan als niet bestaande. De verminderde gezondheidstoestand en burnouts van veel mensen en de talloze problemen met kinderen kunnen hiermee te maken hebben.
Ontstoren brengt vaak verlichting en is een belangrijk item in het
proces van stressvermindering en groeien naar welbevinden.

Een belangrijk hulpmiddel dat sinds jaren zijn diensten bewijst, is het gebruik van Tachyon Energie. Dit is een bijzondere energievorm, die in 1964 door de Amerikaanse fysicus Gerald Feinberg werd herberekend en gedefinieerd. Hij gebruikte het begrip Tachyon (Grieks ‘tachus: snel’ en ‘ion: klein’) om supersnelle deeltjes zonder massa, met een eigen energie, te benoemen. Deze vormvrije energieën bevatten het volledige potentieel van het universum en stimuleren dat potentieel in alles waarmee ze in aanraking komen. Ze voeren de orde, de energie en het bewustzijn aan waaruit elke gekende vorm van materie wordt geschapen. Men is erin geslaagd om door de verandering van de moleculaire structuur van bepaalde natuurlijke materialen (glas en zijde) deze te gebruiken als antennes van Tachyon Energie. De Tachyonproducten zijn onder verschillende vormen verkrijgbaar, zoals ringetjes (donuts) om op het lichaam te dragen, piramides en sferen voor de woon- en werkomgeving. Deze producten zijn van Duitse makelij en bevatten alle elementen van de tachyonenergie.
Recenter zijn de producten van Dominus Cervix: zuivere kristallen geënergetiseerd met een bijzonder krachtige energie. Deze heft negatieve energie op en vult schone levensenergie aan, met harmonie en evenwicht als gevolg. Bijzonder waardevol. Je vindt alle info op
www.dominuscervix.com. De meest gebruikte producten zijn hier in voorraad.

Een belangrijk aandachtspunt is het neutraliseren van de straling van GSM, DECT-zenders (digitale looptelefoons), labtops, babyfoons, draadloze modems (WiFi,…). Hiervoor bestaat de Phone Tag: een efficiënte beschermer, die op het toestel wordt gekleefd (een kleine sticker). Dit is passieve kwantumtechnologie die de mogelijke schadelijke componenten van de straling neutraliseert.
Gelijkaardig effect wordt bekomen met de
Penta Power pendant, zoals de Phone Tag op basis van kwantumtechnologie, handig in gebruik als sleutelhanger of halsketting. Een prima beschermer en energieversterker. Ook voor personen die veel in de wagen zitten en/of tussen computers, e.a. een aanrader. Je ervaart werkelijk dat je minder energie verliest, meer stressbestendig en vitaler bent. Verkrijgbaar in witte, grijze of zwarte uitvoering.
Dezelfde kwantumtechnologie in een grotere vorm gegoten, waardoor de werking vele malen versterkt is, is de Hometag. Deze wordt gebruikt om de mogelijke schadelijke gevolgen van elektrostraling in ruimtes en huizen te neutraliseren.
Tegelijk wordt de geopathische stress (wateraders en aardstralen) aangepakt. Daarenboven verhoogt de Hometag de energetische trilling en de energie in huis, appartement, burelen, stallingen voor dieren, serres en andere ruimten: een positieve bron van energie, waar iedereen, zeker kinderen en hooggevoelige mensen, zeer wel bij vaart. Er is een zwarte en een witte uitvoering, diameter 17cm.
Zie hun site
www.penta-power.com/005.

welkom op de website van pauwelsremember