NL / FR

welkom op de website van pauwelsremember

Relaxatie, ontspanning, vitaliteit.

15 min. ‘Chi-Vitaliser’ = evenveel zuurstof als 90 min. wandelen.


DE CHI-VITALIZER

Het idee komt uit Japan en is afgeleid van de Chi-machine. Deze zal ongetwijfeld haar kwaliteiten hebben doch uit de vele gesprekken met kinesisten, osteopaten, bandagisten en artsen zijn we ertoe gekomen om Chi-Vitalizer in te voeren uit de V.S., weliswaar gemaakt in Taiwan. De kracht van het apparaat zit hem in zijn eenvoud.

 

wandelmachine CHI-Vitalizer

Languit op je rug liggen en intussen een weldadige, relaxerende “schudbeurt” krijgen.

Wat kinesisten plegen te doen om hun patiënten los te maken, op te warmen…, het schudden met de enkels, wordt nu overgenomen door een machine. Aan een ritme van +/- 60 of meer bewegingen per minuut om alle stress uit het lichaam te schudden. Hierbij bewegen niet alleen de benen doch ook het gehele lichaam. De Chi-Vitalizer brengt via de enkels de hele ruggengraat in beweging. Tot aan de kruin van je hoofd worden alle wervels heel lichtjes bewogen zoals een vis zich in het water voortbeweegt. Het is deze beweging die de wervelkolom niet alleen in balans brengt maar ook een optimale doorbloeding en ontspanning van de rugspieren verzorgt. Dat op zichzelf zou al reden genoeg zijn om iedereen aan te raden dit apparaat te testen. Maar de sterke heilzame werking van deze Chi-Vitalizer zit hem ook in het gegeven dat precies deze beweging het zuurstofgehalte van het bloed verhoogt.

Het lichaam wordt enorm gestimuleerd bij het ontgiften. Wanneer het lichaam zich reinigt, heeft dat automatisch een verhoogde energieopname tot gevolg. Bij het opladen van de mens is het niet alleen een kwestie van (voeding) toevoegen, maar vooral van reiniging. Veel water drinken wordt hier nogmaals benadrukt.

Ontspanning, relaxatie, destresseren zijn de voornaamste motieven om deze Chi-Vitalizer te gebruiken. Dat ze tegelijkertijd vitaliteit en gezondheid bijbrengt, is goed meegenomen.

Na een kwartiertje, wanneer de Chi-Vitalizer ophoudt met schudden, is de sensatie die door je lichaam gaat onbeschrijfelijk. Het is alsof minuscuul kleine warme naaldjes vanuit het midden van je lichaam naar al je ledematen schieten, het voelt aan als een beginstadium van gewichtloosheid. Gewoon zalig! Het is alsof je een hele nacht hebt geslapen.

De Chi-Vitalizer hoort in de eerste plaats “thuis” in je woning. Na een drukke dag brengt een kwartiertje schudden volledige rust. Een tip is om tijdens het schudden relaxerende muziek (natuurgeluiden, vogeltjes, klank-schalen…) via een hoofdtelefoon te beluisteren. Het effect is dan optimaal.

Ook als opwarmer bij kinesisten en therapeuten is de Chi-Vitalizer gegeerd. Zij kunnen met het belangrijke werk beginnen zodra de patiënt losgeschud is.

Ook op het werk in de plaats van, of gewoon in een fitnessruimte. Geen belastende “inspannende” ontspanning op de trainingsapparaten maar wel een weldoende relaxatie op de Chi-Vitalizer. Na een kwartiertje nog 2 minuutjes navoelen en je kan terug met volle energie aan het werk. Na de fitness moet je eerst nog douchen en ben je snel anderhalf uur verloren. Daarna moet je nog bekomen van de inspanning. En bovendien is het verschil in investering enorm.

Denk ook eens aan de mensen die niet goed te been zijn, de bedlegerigen, de blinden… Deze kunnen nu dankzij de Chi-Vitalizer extra energie en zuurstof opdoen, zalig genieten en extra vitaliteit opdoen. Gewoon op een niet te zachte ondergrond (een yogamat bv.) gaan liggen, de Chi-Vitalizer aan je voeten en meer heb je niet nodig.

A chi-shake a day, keeps the doctor away.

Gun jezelf elke ochtend en avond een kwartiertje Chi. Dit is een mooi begin en een zalige afsluiter van de dag. Laat je lichaam en geest tijdens die 15 minuutjes een zachte overgang maken van een actieve dag naar een rustige nacht. Net of de dag van je afgeschud wordt. En 's ochtends omgekeerd.
Zo neem je de zorgen van de voorbije dag niet mee naar bed en kan je 's ochtends fris aan een nieuwe dag beginnen.

Dan leef je echt in het NU... DANKZIJ DE CHI-VITALIZER!

Prijs op aanvraag.

Een aanrader in deze gestresseerde wereld. Een prima hulp om in harmonie te kunnen leven met jezelf en je omgeving.